Меню
ТОВ "ПЛЮС-ПАК УКРАЇНА" Київ, вул. Бориспільська 7, офіс 236
Наша адреса:
ТОВ "ПЛЮС-ПАК УКРАЇНА" Київ, вул. Бориспільська 7, офіс 236
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Чт 9.00-18.00
  • Пт 9.00-16.00
  • Сб-Нд Вихідний

Дезинфікуючі та миючі засоби у громадському харчуванні

Дезинфікуючі та миючі засоби у громадському харчуванні

Вибираємо засіб для дезінфекції та збирання

Є безліч критеріїв, які необхідно враховувати при виборі дезинфікуючих та миючих засобів для громадського харчування. Ось основні з них:

1. Засіб повинен мати потужну і швидку антимікробну дію широкого спектра.

2. У складі речовин повинні бути відсутні токсичні леткі компоненти. Вони мають бути максимально безпечними для відвідувачів та працівників.

3. Хімія повинна поєднувати кілька корисних функцій і бути одночасно як миючою, так і знезаражувальною. Бажаний дезодоруючий ефект.

4. Необхідно, щоб миюче не руйнувало покриття поверхонь, що обробляються. Тому варто враховувати вплив компонентів на матеріали, з яких виготовлені меблі та техніка у місці громадського харчування.

5. Обов'язково повинен бути відсутній стійкий різкий неприємний запах, який затримується в приміщенні, адже його можуть увібрати продукти харчування.

6. Економічність не така обов'язкова, як попередні пункти, але теж дуже важлива, тому потрібно звертати увагу на консистенцію засобу, піноутворення та інші характеристики, що впливають на його витрати.

І найголовніше – варто перевірити, чи є у виробника дезінфікуючого чи миючого засобу всі необхідні висновки та дозволи, що дозволяють застосовувати його у місцях громадського харчування.

Reviews: